Opdrachtgevers

E.M.Y. Zorg Plus werkt voor verschillende opdrachtgevers.

Onze specialiteit is het maken van een juiste match tussen de opdrachtgever en ZZP’er. Wij zorgen ervoor dat in de regio Noord & Zuid Holland zzp’ers in de zorg flexibel of voor een bepaalde tijd aan de slag kunnen gaan! Uiteraard werken wij met de beste zorg professionals die hart hebben voor de zorg en die onze visie delen, namelijk dat de client altijd op nummer 1 staat!
Wij bieden opdrachten aan in o.a.

– GGZ instellingen
– Verpleeghuiszorg
– Woonzorgcentra
– Thuiszorg
– Onderwijs

Zeyneb Sara
3 reviews

review

Je solliciteert en al vrij snel wordt je gebeld en kun je op gesprek. Ook wordt je voordat je op gesprek gaat voorzien van goede informatie zodat je goed voorbereid op gesprek komt. Hele fijne begeleiding, vriendelijk en spontaan, je voelt je echt welkom.

Silvana
5 reviews

review

Top bedrijf. Alle medewerkers zijn hele vriendelijke en warme gezellige mensen. Geen enkele vraag is te veel en ze nemen de tijd om je goed te helpen. Diensten in overleg en service is echt fantastisch. Ik raad Emy Zorg Plus zeker aan.

Sanne
9 reviews

review

Het beste bureau waar ik tot nu voor heb mogen werken. De medewerkers zijn zeer professioneel en hebben hart voor het vak. Echt een aanrader!

Detachering- en uitzendspecialist
Betrouwbare ZZP’ers
Best mogelijke zorgkwaliteit