Over ons

E.M.Y. Zorg Plus is een detacheringsbureau dat zzp’ers helpt een baan te vinden in de zorgsector.

Momenteel heeft E.M.Y. Zorg Plus meer dan 75 professionals die er dagelijks voor zorgen dat ze het verschil maken in de publieke sector. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten de juiste zorg krijgen en dat onze medewerkers altijd voor de volle 100% gaan. Werken in de zorg draait niet alleen om het “zorgen”, maar om een meer dan goede band met de cliënten te creëren en juist te handelen. Dat vinden wij het allerbelangrijkst! Ook vinden wij dat iedereen welkom is in ons team. Wil jij het verschil maken en heb je dezelfde denkwijze als ons? Neem dan snel contact met ons op!

E.M.Y. Zorg Plus biedt zzp’ers vastigheid doormiddel van het bieden van projecten van minimaal 3 maanden vanaf 24 uur per week.

Zeyneb Sara
3 reviews

review

Je solliciteert en al vrij snel wordt je gebeld en kun je op gesprek. Ook wordt je voordat je op gesprek gaat voorzien van goede informatie zodat je goed voorbereid op gesprek komt. Hele fijne begeleiding, vriendelijk en spontaan, je voelt je echt welkom.

Silvana
5 reviews

review

Top bedrijf. Alle medewerkers zijn hele vriendelijke en warme gezellige mensen. Geen enkele vraag is te veel en ze nemen de tijd om je goed te helpen. Diensten in overleg en service is echt fantastisch. Ik raad Emy Zorg Plus zeker aan.

Sanne
9 reviews

review

Het beste bureau waar ik tot nu voor heb mogen werken. De medewerkers zijn zeer professioneel en hebben hart voor het vak. Echt een aanrader!

Detachering- en uitzendspecialist
Betrouwbare ZZP’ers
Best mogelijke zorgkwaliteit