Verzorgende IG

Functieomschrijving

Als verzorgende IG begeleidt en verzorg je samen met jouw collega’s de zorg van de cliënten middels het digitale zorgleefplan. Hierbij schat je de behoefte van de cliënt in door in gesprek te blijven over de persoonlijke maar ook de praktische zaken zoals wonen, welzijn en zorg. Jij bent het aanspreekpunt voor de familie en andere bij de betrokkenen. Daarnaast verricht je ook verpleegtechnische handelingen volgens de geldende protocollen en instructies. Het gaat hierbij om zowel intramuraal als extramurale zorg.

Functievereisten

Om van start te kunnen bij E.M.Y. Zorg Plus:

• Ben je in het bezit van een mbo- diploma Verzorgende IG, niveau 3;
• Heb je écht een zorghart, voor verschillende doelgroepen;
• Ben je flexibel, ook beschikbaar in de avonden en weekenden;
• Kun je goed communiceren;
• Jij bent bevoegd en bekwaam voor alle handelingen;
• Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Jij hebt goede communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden.

Wij bieden jou

Wij bieden projecten van 3 maanden voor 24 uur per week. Met mogelijk een verlenging. Het gaat om een opdracht in Zuid- Holland. Je ontvangt een goed uurtarief op basis van je werkervaring. We houden al je administratie bij met een In- house boekhouder denk aan het opmaken van je facturen en vrijblijvend belasting advies voor jou onderneming!

Nu solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij zien u graag bij ons op kantoor:
Vlaardingweg 62
3044 CK Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag       09:00- 17:00

Zeyneb Sara
3 reviews

review

Je solliciteert en al vrij snel wordt je gebeld en kun je op gesprek. Ook wordt je voordat je op gesprek gaat voorzien van goede informatie zodat je goed voorbereid op gesprek komt. Hele fijne begeleiding, vriendelijk en spontaan, je voelt je echt welkom.

Silvana
5 reviews

review

Top bedrijf. Alle medewerkers zijn hele vriendelijke en warme gezellige mensen. Geen enkele vraag is te veel en ze nemen de tijd om je goed te helpen. Diensten in overleg en service is echt fantastisch. Ik raad Emy Zorg Plus zeker aan.

Sanne
9 reviews

review

Het beste bureau waar ik tot nu voor heb mogen werken. De medewerkers zijn zeer professioneel en hebben hart voor het vak. Echt een aanrader!

Detachering- en uitzendspecialist
Betrouwbare ZZP’ers
Best mogelijke zorgkwaliteit