Persoonlijk Begeleider

Ligt jouw hart bij de zorg en ben je klaar voor een uitdagende functie? Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider voor een woongroep in de omgeving van Zuid-Holland, in de buurt van Regio Rotterdam en Den Haag. Bij voorkeur werk je min. 24 uur per week, maar minder uur is ook mogelijk in overleg. De functie is op basis van detachering als zzp’er. Heb je interesse en ontvang je graag meer informatie? Reageer direct op deze vacature. 

Functieomschrijving

Als begeleider ben je er voor bewoners die door de gevolgen van hun psychiatrische kwetsbaarheid niet zelfstandig kunnen wonen. Je ondersteunt bij alledaagse handelingen zoals wassen, aankleden, eten en het verzorgen van de eigen kamer. Ook op sociaal vlak ben je waardevol voor de bewoners; je vindt het gezellig om een praatje te maken en de sfeer op de afdeling is huiselijk. De woongroep biedt verblijf aan 32 bewoners, iedereen heeft een eigen slaapkamer met douche en wc.

Functievereisten

Om van start te kunnen bij E.M.Y. Zorg Plus:

• Een begeleider niveau 4 of 5;
• Bij voorkeur een beschikbaarheid van 24 uur per week;
• Een liefdevolle en betrokken werkhouding;
• Goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden jou

Wij bieden projecten van 3 maanden voor 24 uur per week. Met mogelijk een verlenging. Het gaat om een opdracht in Zuid- Holland. Je ontvangt een goed uurtarief op basis van je werkervaring. We houden al je administratie bij met een In- house boekhouder denk aan het opmaken van je facturen en vrijblijvend belasting advies voor jou onderneming!

Nu solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij zien u graag bij ons op kantoor:
Vlaardingweg 62
3044 CK Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag       09:00- 17:00

Zeyneb Sara
3 reviews

review

Je solliciteert en al vrij snel wordt je gebeld en kun je op gesprek. Ook wordt je voordat je op gesprek gaat voorzien van goede informatie zodat je goed voorbereid op gesprek komt. Hele fijne begeleiding, vriendelijk en spontaan, je voelt je echt welkom.

Silvana
5 reviews

review

Top bedrijf. Alle medewerkers zijn hele vriendelijke en warme gezellige mensen. Geen enkele vraag is te veel en ze nemen de tijd om je goed te helpen. Diensten in overleg en service is echt fantastisch. Ik raad Emy Zorg Plus zeker aan.

Sanne
9 reviews

review

Het beste bureau waar ik tot nu voor heb mogen werken. De medewerkers zijn zeer professioneel en hebben hart voor het vak. Echt een aanrader!

Detachering- en uitzendspecialist
Betrouwbare ZZP’ers
Best mogelijke zorgkwaliteit