Ben jij ZZP’er?

Ben je zzp’er in de zorg en op zoek naar vastigheid? Dan kun je bij ons terecht!

Samen met jou gaan we op zoek naar opdrachten die passen bij jouw wensen, ervaring, kennis en kunde. Bij E.M.Y Zorg Plus vinden wij het belangrijk dat de werknemer een goede match is met onze opdrachtgevers. Daarom zetten we ook alles op alles om zowel werknemer als cliënt tevreden te stellen.

Als bonus bieden wij ook de optie aan om alle nodige administratie voor jou te verwerken en bij te houden. Ook bieden wij de service aan van onze In-House boekhouder.

Goede zorg begint met het zorgen voor elkaar, daarom zorgen wij voor jou zodat jij goed voor de cliënten kan zorgen. Zo verzorgen wij opdrachten, contracten, financiële administratie en checken we met jou of je voldoet aan de eisen van de Wkkgz.

Zeyneb Sara
3 reviews

review

Je solliciteert en al vrij snel wordt je gebeld en kun je op gesprek. Ook wordt je voordat je op gesprek gaat voorzien van goede informatie zodat je goed voorbereid op gesprek komt. Hele fijne begeleiding, vriendelijk en spontaan, je voelt je echt welkom.

Silvana
5 reviews

review

Top bedrijf. Alle medewerkers zijn hele vriendelijke en warme gezellige mensen. Geen enkele vraag is te veel en ze nemen de tijd om je goed te helpen. Diensten in overleg en service is echt fantastisch. Ik raad Emy Zorg Plus zeker aan.

Sanne
9 reviews

review

Het beste bureau waar ik tot nu voor heb mogen werken. De medewerkers zijn zeer professioneel en hebben hart voor het vak. Echt een aanrader!

Detachering- en uitzendspecialist
Betrouwbare ZZP’ers
Best mogelijke zorgkwaliteit